100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

ZIEN: Douwe Bob laat van zich horen na bekendmaking alcoholprobleem

Na dagen van stilte laat Douwe eindelijk van zichzelf horen. Zijn volgers reageren dan ook lovend onder zijn post.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Alcoholprobleem

Onlangs bracht Douwe iets minder leuk nieuws naar buiten, want hij liet weten een alcoholprobleem te hebben en hij is daarvoor in behandeling. ‘Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer’, schreef hij. Nu geeft hij een update…

Update

Op Douwe’s Instagram is het al dagen rustig, maar nu heeft hij van zich laten horen. Op de video zien wij sprankelend vuur en wij horen een nieuwe melodietje die zeer waarschijnlijk van Douwe zelf is. ‘Namens Douwe: Hartelijk dank voor de vele lieve berichten! Het helpt enorm te weten dat je er niet alleen voor staat. Binnenkort nieuwe muziek, uit een goed hart en voor een goed doel’, laat hij weten. Wij kunnen niet wachten op nieuwe muziek en het is fijn dat hij van zichzelf laat horen.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob