100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Douwe Bob straalt: ‘Begin van een nieuw hoofdstuk’

Douwe Bob viert zijn verjaardag dit jaar met een taartje in de zon. Hij ziet er goed en stralend uit.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Serieus alcoholprobleem

Douwe deelde onlangs minder leuk nieuws. Onder een foto op Instagram schreef hij: ‘Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis. Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer.’

Nieuw hoofdstuk

Het is vandaag een bijzondere dag voor Douwe, want hij is jarig. Op Instagram deelt hij een foto met een taartje in de zon. ‘Ik vier vandaag het begin van een nieuw Hoofdstuk’, schrijft hij erbij. Douwe blaast 31 kaarsjes uit en dit levensjaar begint inderdaad anders dan voorheen. Van harte gefeliciteerd, Douwe. Geniet van je dag en het aankomende levensjaar.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

AAWH: Wegsmelten bij de ochtendgesprekken van Douwe Bob en zijn zoon
AAWH: Wegsmelten bij de ochtendgesprekken van Douwe Bob en zijn zoon
Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
Lees alle artikelen over Douwe Bob