douwe bob met kind

Douwe Bob openhartig over vaderschap bij drie verschillende moeders: ‘het is behelpen’

In een podcast met Paul de Leeuw praat Douwe openlijk over het vaderschap bij drie verschillende moeders.

Vader van drie kinderen bij drie verschillende moeders

Douwe Bob liet begin december via Instagram weten dat hij vader is geworden van dochter Bobby Lou. “Welkom prinsesje”, schreef hij destijds bij zijn bericht. Hij kreeg het kindje samen met kunstenares Loes van Delft, met wie hij geen relatie heeft. Later liet de zanger opnieuw van zich horen. YouTuber Yvonne Coldeweijer maakte via haar ‘juicekanaal’ bekend dat hij in december een tweede dochter heeft gekregen, met een nog onbekende dame. Douwe Bob bevestigde dit babynieuws  op zijn Facebook-account. “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, aldus de zanger. “Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Maar dit babynieuws blijkt niet over te zijn. Via Instagram liet hij opnieuw van zich horen. Daarin deelde  hij een foto met zijn ex-vriendin Anouk, waarbij hij vertelt dat er een een zoon op komst is. “We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt”, schreef hij. Daarbij eindigde hij met de woorden: “Het leven is een wervelwind, ride it.”

Hilariteit

Het internet ging los en sindsdien is de zanger het mikpunt van veel hilariteit en grappen. Gelukkig is Douwe zijn humor nog niet verloren. Op zijn Instagram stories reageert hij op de zoveelste grap en zet hij een lolbroek even flink op haar plek.

Openhartig over vaderschap

In een podcast met Paul de Leeuw praat Douwe Bob openlijk over zijn vaderschap. ‘Het is behelpen’, geeft hij toe.

Op de vraag of de kinderen ook bij hem zijn, antwoord Douwe: ‘zeker’. “En ik woon op een schip en dat roest echt onder je reet vandaan. Dat ben ik nu aan het schilderen”, vervolgt Douwe zijn verhaal.

Het valt iemand op dat hij wat wit in zijn haar heeft. Waarom dat komt, blijkt toch iets anders te liggen. ‘Nee, dat is grijs haar”, zegt de zanger gekscherend. “Dat komt van die kinderen.’

Trotse papa

Douwe Bob deelt geregeld foto’s van zijn kinderen op Instagram. En wij mogen meegenieten van deze té schattige foto’s,

Bron: Linda.nl en Instagram Douwe Bob | Beeld: Instagram Douwe Bob