FOTO: Douwe Bob beleeft ultiem moment met zijn dochter
Zie ook:
Delen

FOTO: Douwe Bob beleeft ultiem moment met zijn dochter

Douwe Bob beleeft een ultiem geluksmoment met zijn dochter Bobby Lou!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Kinderen

De afgelopen maanden is Douwe Bob veel in de media geweest. Niet om zijn muziek, maar om zijn privé leven! Na hardnekkige geruchten werd bekend dat Douwe Bob niet vader zou worden van 1, niet van 2, maar van 3 kinderen!

Samen met kunstenares Loes van Delft heeft Douwe een dochter genaamd Bobby Lou. Met een iemand anders -waarvan we niet weten wie dat is- heeft hij ook nog een dochter en binnenkort verwacht hij ook nog een zoon met Anouk.

Of Douwe en Anouk echt een stel zijn is onbekend. Toch deelde Douwe met Koningsdag nog een kussende foto samen met Anouk. Die zie je hier.

Ultiem moment met dochter Bobby Lou

Jong geleerd is oud gedaan! Zo denkt Douwe Bob ook. Gisteren nam hij zijn dochter Bobby mee in de draagzak om samen een harinkje te gaan happen.

Het was een stralende dag in Amsterdam en dus droeg Bobby een zonnebril. Wát een schatje is het toch!

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob