100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Delen

Drielingmoeder Tatiana geveld: ‘Ik neem even gas terug en ga luisteren naar mijn lichaam.’

Op Instagram laat drielingmoeder Tatiana weten dat ze geveld is, de stress wordt haar te veel.

Drielingmoeder Tatiana

Tijdens het populaire programma ‘Meer dan Verwacht’ werd de alleenstaande moeder Tatiana van de drieling één van de publiekslievelingen. De drieling Hope, Faith en Charity worden opgevoed door hun alleenstaande moeder Tatiana, en dat gaat zoals verwacht niet zonder slag of stoot. Toch weet Tatiana altijd het hoofd koel te houden, nuchter te blijven en ten allen tijden doorzetten. De kijkers van het programma werden dan ook binnen no-time dol op Tatiana en haar kalme karakter.

Stress

Ook op social media is Tatiana zeer geliefd, zo heeft ze alleen op Instagram al meer dan 113 duizend volgers. Dagelijks neemt ze haar volgers mee in haar leven als alleenstaande drielingmoeder en alles wat daarbij komt kijken. De mooie momenten, maar ook de mindere momenten deelt ze op het platform.

Vandaag deelt Tatiana een bericht dat het haar allemaal even teveel is geworden. Zo schrijft ze: ‘Alles optimaal draaiende houden is soms zwaar. Ik werd door me lichaam terug getrokken om te zeggen nu ga je te ver. Vanochtend toen ik de allerliefste meisjes van de wereld weg had gebracht overkwam het me dat ik een aanval kreeg, vlekken zien en vaag werd.’ Een teken voor Tatiana dat haar lichaam om rust vraagt, en die neemt ze dan nu ook.

Tatiana ervaart op dit moment heel veel stress, wat deze aanval veroorzaakt. Zelf schrijft ze hierover: ‘Wel merk ik dat nu ik ook buitenhuis werk het me zwaar valt ik combinatie met het niet “vrij” zijn savonds en nooit meer thuis te zijn zonder kindjes om me heen. Het huishouden stapelt zich meer dan ooit op en ben even het overzicht kwijt.’

Waarom Tatiana dit bericht deelt met haar volgers? Daar is ze duidelijk over. ‘Waarom ik dit deel is omdat ik wil laten weten dat iedereen het weleens zwaar heeft of even niet weet waar die het zoeken moet. Maar vergeet nooit dat er altijd een weg is en als je lichaam zegt STOP we daar echt naar moeten luisteren. Lieve andere mama’s, je bent nooit alleen. We doen dit samen!’

Wij wensen Tatiana heel veel sterkte toe en hopelijk is ze snel weer op de been.

Bron en Beeld: Instagram drielingmoeder Tatiana

Delen