100%NL Magazine Jessie Jazz Vuijk
Zie ook:
Delen

DROEVIG NIEUWS: Jessie Jazz Vuijk in diepe rouw

Een dag nadat Jessie bekend maakte een miskraam te hebben gehad, is bekend geworden dat haar vader op jonge leeftijd is overleden.

Jessie Jazz Vuij

Jessie Jazz Vuijk is bekend als Nederlands Youtuber en model. In 2015 werd Jessie verkozen tot Miss Nederland. Het blonde, Nederlandse model is al jaren samen met haar grote liefde Kaj Gorgels. Het stel woont momenteel in Ibiza en heeft daar een nieuw leven opgebouwd. Niet alleen Jessie en Kaj wonen op het eiland, ook Jessie’s moeder heeft daar een huis gekocht. Jessie is altijd positief, probeert overal het beste van in te zien en lijkt altijd vrolijk te zijn, maar deze week kreeg zij dubbel droevig nieuws en dat raakte haar enorm.

Verdrietig nieuws

Jessie maakte gisteravond bekend dat zij een miskraam heeft gehad. Samen met Kaj verwachtte zij haar eerste kindje, maar dit mocht helaas niet zo zijn. Jessie deelde er een bijzonder en emotioneel verhaal bij. Nu, een dag later, werd bekend dat Jessie’s vader, Ben Vuijk is overleden. Hij was nog maar 65 jaar oud, maar was ernstig ziek. Begin dit jaar werd bekend dat hij darmkanker had en iets later stopte hij noodgedwongen met werken. Dit is in een hele korte periode twee keer een immens verdriet voor Jessie. Wij wensen haar dan ook super veel kracht en sterkte de aankomende tijd.

Bron en Beeld: AD

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Zó ziet het schattige zoontje van Kaj en Jessie er nu uit
Jessie Jazz showt postpartum body in lingerie: 'Je bent prachtig!'
Jessie Jazz showt postpartum body in lingerie: ‘Je bent prachtig!’
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk