100%NL Magazine bos
Delen

Dronken man helpt mee met enorme zoekactie naar…zichzelf!

In Turkije heeft zich een hilarisch tafereel afgespeeld. Een dronken man hielp mee met een enorme zoekactie naar een vermist persoon, maar dat verliep even anders dan verwacht...

Enorme zoekactie naar vermist persoon

Nadat de 50-jarige Beyhan Mutlu uit Turkije de stad in was gegaan om wat te gaan drinken met zijn vrienden, en plotseling verdween in een bos, belde zijn ongeruste vrouw de politie. Ze had al een tijd niets meer van hem gehoord, kon hem niet bereiken en was redelijk in paniek aan het raken.

Onmiddellijk werd een grootschalige zoekactie opgezet. Een hele grote groep trok samen het bos in, op zoek naar Beyhan Mutlu. Ondertussen kwam de -dronken- Beyhan de groep tegen en besloot hij om mee te zoeken. Zijn vrouw zat nietsvermoedend thuis te stressen, wachtend op een bericht of haar man al gevonden was, niet wetende wat voor hilarisch tafereel er zich in de bossen afspeelde.

Uren gingen voorbij, en pas toen één van de reddingswerkers zijn naam riep, riep Beyhan terug: ‘Ik ben hier’. Beyhan heeft dus urenlang lopen meezoeken naar zichzelf!

Toen Beyhan werd afgeleverd aan de politie raakte hij in paniek en smeekte hij de politie om ‘hem niet te hard te straffen’. Wij zijn vooral benieuwd naar hoe zijn vrouw op deze actie reageerde. 😉

Rescue-momentje

Hoe zou jij reageren na zo’n actie? Hoe je zo’n situatie ook aanpakt, gelukkig bestaat er nog een hele goede manier om stress te verminderen.

RESCUE® PLUS ondersteunt je in stress-situaties. Dit supplement zit vol met vitaminen B5 en B12.. RESCUE® is een product op natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. Het is geschikt voor het hele gezin en is verkrijgbaar als spray, druppels en pastilles. Vraag ernaar bij jouw drogisterij, gezondheidswinkel of kijk op bachrescue.nl.

Beeld: iStock, Bron: Telegraaf

Delen