100%NL Magazine Slagharen
Delen

Droombaan alert! Attractiepark Slagharen zoekt nieuwe directeur

Altijd al de droom gehad om directeur te worden van een attractiepark? Nu is je kans! Attractie- en Vakantiepark Slagharen zoekt namelijk een nieuwe General Manager. Ook een leuke bijkomstigheid van deze functie: je mag altijd gratis het park in met het hele gezin!

Volgens de vacature moet je er vol voor willen gaan om in aanraking te komen voor de functie. In de vacature staat het volgende: “Jij bent het boegbeeld, het park is je tweede huis en je collega’s zijn je tweede familie.” De vorige directeur is verhuisd naar onze Oosterburen om daar een attractiepark in Berlijn te runnen. Ook hij benadrukt dat het runnen van dit park een echte topsport is en zeker niet mag worden onderschat: “Ons werk stopt niet om 17.00 uur en gaat ook door in de weekenden.”

Volgens de vacature heeft de perfecte kandidaat bovendien een passie voor gastvrijheid, veiligheid en plezier. “Je bent de ‘Directeur van Plezier’ voor onze gasten.” Daarnaast dient diegene ook een hbo-opleiding gedaan te hebben, maar ook enige ervaring is zeker niet onhandig. Denk jij dat deze baan op je lijf geschreven is? Via deze link kun je solliciteren.

Bron: Attractie- en Vakantiepark Slagharen | Beeld: Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Delen