ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

ZIEN: Duncan Laurence is getrouwd in Zweden en deelt adembenemende foto’s

Duncan en Jordan hebben elkaar het jawoord gegeven en zij zagen er prachtig uit op deze sprookjesachtige dag.

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The voice of Holland. Hij blies de jury omver, belandde in het team van Ilse de Lange en bereikte uiteindelijk de halve finale. Helaas wist Duncan dat seizoen de talentenjacht niet te winnen.

Eurovisie Songfestival

Maar gelukkig voor Duncan hield hij nauw contact met Ilse de Lange en zodoende werd Duncan in 2019 naar het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv gestuurd. Met zijn nummer ‘Arcade’ wist Duncan Nederland naar de winst te zingen. Heel Nederland ging uit zijn dak want het was in 1975 voor het laatst geweest dat ons kikkerlandje er met de winst vandoor wist te gaan.

Ook dit jaar was Duncan weer betrokken bij het Eurovisie Songfestival. Hij stond dit jaar dan wel niet zelf op het podium, maar was wel druk bezig áchter de schermen.  Hij schreef mee aan het nummer ‘Burning Daylight’, waarmee Mia en Dion Cooper Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Getrouwd

Duncan is sinds 2020 samen met zijn grote liefde, Jordan Garfield. In datzelfde jaar ging Jordan op zijn knieën voor Duncan. Het stel besloot na het Songfestival te gaan trouwen en dat gebeurde afgelopen weekend. Op een sprookjesachtige locatie in Zweden gaf het stel elkaar het jawoord en daar deelt Duncan nu een reeks foto’s van. ‘Mr & Mr de Moor’, schrijft een dolgelukkige Duncan onder de fotoreeks. Aan de foto’s te zien, was alles tot in de puntjes geregeld. De versiering, de taart, de locatie en natuurlijk Duncan en Jordan zelf: prachtig!

https://www.instagram.com/p/CwMuSaqseDf/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Duncan Laurence en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Duncan Laurence

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: 'Het was mijn grootste droom'
Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Lees alle artikelen over Duncan Laurence