ANP Foto, 100%NL Magazine Duncan Laurence
Zie ook:
Delen

Duncan Laurence en man nemen groot besluit: ‘Het was mijn grootste droom’

Iets waar Duncan al van kleins af aan van droomt, wordt nu eindelijk werkelijkheid. Hij en zijn man kunnen niet wachten.

Duncan Laurence

Duncan Laurence, die eigenlijk Duncan de Moor heet, deed in 2014 mee aan de toen nog populaire talentenjacht The voice of Holland. Hij blies de jury omver, belandde in het team van Ilse de Lange en bereikte uiteindelijk de halve finale. Helaas wist Duncan dat seizoen de talentenjacht niet te winnen.

Jongensdroom

Een droom van Duncan en zijn man gaat binnenkort werkelijkheid worden. In de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os vertelt Duncan namelijk dat zij samen naar Los Angeles in Amerika gaan verhuizen. ‘Binnen een week stappen we op het vliegtuig. Het was mijn grootste droom om daarheen te gaan, te wonen en te schrijven. Om gewoon in Hollywood te zijn en even dat leven te leiden’, vertelt hij.

Niets is er te gek

Duncan en zijn partner gaan van Zweden naar Amerika, maar zij weten nog niet wat de toekomst brengt. ‘We weten niet of we daar voor altijd blijven, in ieder geval zolang we geen kinderen hebben. We willen voor nu gewoon onze droom leven.’ Duncan legt uit dat hij van kleins af aan al gek was op Los Angeles. ‘Ik zag die alternatieve rockbands skaten bij Venice Beach. De palmbomen en zon trokken me’, legt hij uit. Duncan ging al een paar keer eerder naar Los Angeles en zijn gevoel bleek te kloppen. ‘Ik hou van de mentaliteit die mensen er hebben, iedereen zegt: hallo, hoe gaat het. Niets is er te gek of te groot.’ Wat een geweldige, maar vooral spannende keuze. Wij wensen het stel veel plezier en geluk in Amerika, maar dat komt vast goed.

Bron: de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Duncan Laurence

Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
Binnenkijken in de moderne en stijlvolle woning van Duncan Laurence
ZIEN: Dit is de leuke man van Duncan Laurence!
ZIEN: Dit is de leuke man van Duncan Laurence!
Lees alle artikelen over Duncan Laurence