100%NL Magazine Dunya Desie
Delen

ZIEN: Zo zien Dunya en Desie er nu uit!

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat Dunya en Desie voor het eerst te zien was op televisie. De serie gaat over het leven van twee puberende vriendinnen met een compleet andere afkomst en cultuur. Iedereen die in de jaren ’00 is opgegroeid zal de serie wel eens hebben gezien. Maar hoe zou het nu met de dames gaan?

De rollen van Dunya & Desie werden gespeeld door Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven. Beide dames zijn nog steeds regelmatig op televisie en het witte doek te zien.

Maryam speelde onder andere een van de hoofdrollen in Flikken Rotterdam, Soof, Voetbalmaffia en de televisieserie Oogappels. Verder heeft ze een kinderboek geschreven: Hoekjes van Geluk.

Eva van de Wijdeven had een (hoofd)rol in o.a. Huisvrouwen Bestaan niet 1 en 2, Singel 39 en Hartenstrijd. Maar bijvoorbeeld ook in de populaire serie Penoza. Eva is op dit moment in verwachting van haar eerste kindje.

Qua carrière is er voor de dames dus weinig veranderd, ze zijn beiden nog druk met televisie en filmwerk. Qua uiterlijk is er echter wel een hele hoop veranderd. Herken jij ze nog terug?

Bron: Grazia, Cosmogirl en Instagram

Delen