100%NL Magazine Echte Gooische Meisjes
Delen

Hoe gaat het nu met: de Echte Gooische Meisjes?

Het is misschien moeilijk te geloven, maar alweer 12 (!) jaar geleden konden we genieten van 'Echte Gooische Meisjes'. Maar hoe zal het nu gaan met Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie? Wij zochten het uit! Inmiddels zijn de 'Meisjes' al lang geen meisjes meer maar volwassen vrouwen. Ze spreken elkaar nog regelmatig en hebben zelfs een eigen gezamenlijk Instagramaccount: Echte Gooische Moeders.

Pauline Wingelaar

Pauline zette zichzelf gelijk op de kaart in de allereerste aflevering toen ze: ‘Liever verwend dan verwaarloosd’ riep. Tijdens de afleveringen van Echte Gooische Meisjes zagen we Pauline als 22-jarige bij haar oudere vriend Harmen wonen. Inmiddels is Pauline 34 jaar oud, is ze getrouwd met diezelfde Harmen en trotse moeder van twee zoontjes Reinier en Diederik. Pauline is ontzettend druk op social media en zien we regelmatig ook nog veel voorbij komen op TV!

Bo Wilkes

Bo was destijds dé partyplanner van de meidengroep en verbleef in een prachtig Amsterdams grachtenpand samen met haar zus. Bo heeft zeker niet stilgezeten sinds de serie. Inmiddels is ze trotse mama van drie kinderen (zoon Boyd en dochters Julie en Loulou) en woont ze samen met haar verloofde Paul in het mooie Laren.

Florine Hofstee

Florine schitterde alleen in het eerste seizoen van Echte Gooische Meisjes, daarna verdween ze uit de spotlights. Hoe het nu met haar gaat? Ze is getrouwd met haar grote liefde Jeroen Stoop én in verwachting van hun allereerste kindje. Florine en haar man zijn door het dolle heen, want het was voor het stel niet vanzelfsprekend om zwanger te worden. Florine: ‘WONDEREN BESTAAN! Het is ons gelukt, ik ben zwanger!’

Leslie Keijzer

Leslie was tijdens de serie een van de jongste meisjes en druk met het plannen van haar verjaardagfeest, waar ze dan weer hulp voor kreeg van vriendin Bo. Leslie vond de spotlights wel leuk en zo was ze ook te zien in ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS’. Inmiddels woont Leslie samen met haar vriend in Amsterdam en is ze moeder van zoontje Moises.

https://www.instagram.com/p/CDCI0yqjm-P

Kimberly Bosman

Tijdens de serie leerden we ook Kimberly kennen, zij werd geadopteerd en kwam terecht in het Gooi. Destijds was ze ontzettend druk met het vertroetelen van haar hondje. Inmiddels is Kimberly een echte business-babe en heeft ze haar eigen salon genaamd ‘The Salon’. Ze heeft een zoontje Morris en woont samen met haar vriend Gerrit.

Bron en Beeld: Instagram

Delen