100%NL Magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

HUH: Dit is de échte naam van Frans Bauer!

Wist jij dat Frans Bauer eigenlijk geen Bauer heet van zijn achternaam? Dit is de échte naam van Frans Bauer!

Frans Bauer

“Als sterren aan de hemel staan,” dan denk je natuurlijk meteen aan niemand minder dan onze eigen Frans Bauer! Met zijn aanstekelijke lach, hartverwarmende persoonlijkheid en onvergetelijke hits heeft Frans een speciale plek in de harten van vele Nederlanders veroverd.

Gezin

Frans is niet alleen een rasentertainer, maar ook een familieman in hart en nieren. Zijn avonturen met zijn gezin, te zien in de realityserie ‘De Bauers’, gaven ons een inkijkje in het leven van deze volkszanger en lieten zien dat hij naast het podium net zo charmant en grappig is.

Samen met zijn grote liefde Mariska is Frans de trotse ouder van vier prachtige jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Echte naam

In zijn nieuwe programma ‘Leven zonder letters’ gaat Frans op pad met twaalf mensen die laaggeletterd zijn. Frans’ betrokkenheid is persoonlijk: zijn ouders, Wies en Chris, hadden namelijk dezelfde uitdaging. Dit heeft zelfs geleid tot het feit dat Frans Bauer eigenlijk helemaal geen Bauer heet van zijn achternaam.

Aan het AD legt Frans uit hoe dit zit. Frans: ‘Toen mijn vader voor de aangifte op het gemeentehuis was, durfde hij niet te zeggen dat hij niet kon lezen en dus niet snapte wat daar allemaal op het formulier stond. Hij heeft blind een kruisje gezet. Dus werd het formeel geen Bauer, maar Van Doorn. Ik heb daar nooit mee gezeten, ik ben gewoon later Bauer gaan gebruiken.’

Weer wat geleerd over Frans! 😉

Beeld: Instagram, Bron: AD

Delen

Meer over Frans Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Frans Bauer