Een spectaculaire middag vol vreugde voor ouderen beleef je hiér
Delen

Een spectaculaire middag vol vreugde voor ouderen beleef je hiér

Hoe fijn is het om eenzame ouderen weer eens de middag van hun leven te bezorgen? Tijdens de Week tegen Eenzaamheid worden een week lang verschillende activiteiten georganiseerd voor ouderen, maar dit keer wordt in samenwerking met Circus Hollandia een speciale ouderenmiddag georganiseerd en daar moet iedereen bij zijn.

Week tegen Eenzaamheid

Iets wat helaas te vaak gebeurd en waar gelukkig wel meer aan wordt gedaan, zijn ouderen die eenzaam zijn. De Week tegen Eenzaamheid is een bijzonder initiatief dat al jaren begin oktober wordt georganiseerd. De hele week staat in het teken van verschillende activiteiten, zodat de ouderen door heel het land met elkaar aan de praat raken en weer eens wat anders meemaken dan normaal gesproken. Dit jaar hebben Justin Ordelman, student op de Hogeschool van Amsterdam en René Duursma van Circus Hollandia de handen ineen geslagen voor een speciale circusvoorstelling voor ouderen in Amsterdam.

Activiteiten

De ouderenmiddag in het circus staat in het teken van leuke activiteiten en te gekke optredens. De bekendste en kleinste clown van Nederland, Milko heet iedereen van harte welkom bij aankomst. Vijf dames van Angels Inc showen spectaculaire illusies. Door Duo Kira worden acrobatische trucjes verzorgd en Jenny Sterza komt langs met wat papegaaien. Een middag vol vrolijke en gezellige momenten, die bij iedereen een lach op het gezicht zal toveren. Justin en René hopen met dit geweldige initiatief zo veel mogelijk ouderen uit Amsterdam en Waterland een fantastische middag te bezorgen en dat gaat ze zeker lukken.

Warm ontvangst

De middag die ouderen niet snel zullen vergeten, wordt georganiseerd op 14 oktober om 15:30 in de tent van Circus Hollandia in Amsterdam Noord en wordt u aangeboden voor een speciaal tarief van €15,00, in plaats van € 38,00. Iedereen wordt hartelijk ontvangen door clown Milko en daarbij wordt gratis koffie en huismascotte Bubbels geschonken. De show zelf start om 16:30. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij de circustent op het Waterlandplein in Amsterdam Noord te komen. Zo kun je er komen met het Openbaar vervoer (buslijn 37 en 35), maar je kunt je auto ook naast de tent parkeren. Meerdere opties mogelijk dus om bij deze fantastische middag te zijn.

Ken jij een ouder iemand die je zo’n speciale middag gunt? De kaarten voor de ouderenmiddag van Circus Hollandia zijn de koop via www.regiodeals.nl. Daarnaast kun je ook bellen naar 0299 – 508 404.

Bron en Beeld: In samenwerking met Jonkertravel

Delen