100%NL Magazine Kerstmarkt
Delen

EINDELIJK! Er komt een gigantische kerstmarkt in Nederland!

Veel Nederlanders zoeken tijdens de feestdagen de kerstsfeer op in ons buurland Duitsland. Duitsland staat namelijk bekend om z’n velen kerstmarkten. Hier vind je prachtige snuisterijen en een grote verzameling van kraampjes met heerlijk eten. Ben jij zelf ook zo’n kerstliefhebber en bezoek je maar al te graag een kerstmarkt, dan hebben we heel goed nieuws voor je! Er komt in Amsterdam namelijk een gigantisch winterfestival in de RAI!

Nederland wil natuurlijk niet achterblijven en gaat, net als ons buurland, een grote kerstmarkt organiseren (zowel in- en outdoor). Er wordt dan ook niet bezuinigd op de kerstmarkt. Er zal onder andere een schaatsbaan, kermis, disco en een cinema aanwezig zijn op de wintermarkt. Er is zelfs al 700 vierkante meter gereserveerd voor de schaatsbaan!

Als dit nog niet gek genoeg is, komt er ook een 50 meter hoog reuzenrad en kun je binnen in de RAI genieten van winter wellness met sauna’s en jacuzzi’s. Bovendien worden er ook wedstrijdjes curling georganiseerd en zullen er meerdere pop-up restaurants te vinden zijn op de kerstmarkt. Het wordt hoe dan ook een geweldig evenement. De Amsterdamse Winterparade zal plaatsvinden vanaf vrijdag 22 december tot en met 1 januari in de RAI. Dus houd je agenda deze dagen vrij!

Beeld: iStock

Delen