100%NL Magazine Ellen ten Damme
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ellen ten Damme poseert met 31 jaar jongere vriend

Het grote leeftijdsverschil tussen het stel maakt voor zowel Ringo als Ellen niets uit. De twee zijn smoorverliefd op elkaar.

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme kennen we allemaal als zangeres en actrice. Ellen is niet alleen in Nederland heel erg populair, maar ook bij onze buren in Duitsland! Nadat er dit jaar voor de tweede keer borstkanker werd geconstateerd bij Ellen en alle werkzaamheden stil lagen, is de zangeres gelukkig weer hersteld en volop aan het genieten op het podium.

Liefde

Ellen is jarenlang gelukkig geweest met haar ex Markus Knüfken, maar in 2004 is het stel van elkaar gescheiden. Inmiddels is Ellen alweer jaren tot over haar oren verliefd op de Volendamse Ringo Maurer. Wat opvalt aan het stel, is dat zij een leeftijdsverschil van 31 jaar hebben. Voor zowel Ellen als Ringo is dit nooit een probleem geweest. Ellen is een geweldige zangeres en Ringo is ook onwijs muzikaal. Hij speelt onder andere piano op hoog niveau. Heel af en toe treedt het stel zelfs samen op.

Ellen deelt dagelijks foto’s op haar Instagram en haar grote liefde Ringo komt heel af en toe voorbij. Dit keer plaatst Ellen een foto met Ringo in haar Instagramstory. De brede lach van Ellen laat duidelijk zien hoe gelukkig het stel is. Mooi om te zien dat Ringo en Ellen zo verliefd zijn op elkaar.

Bron en Beeld: Instagram Ellen ten Damme

Delen

Meer over Ellen ten Damme

Ellen ten Damme openhartig over 31-jaar jongere vriend: 'Het is heel gezellig'
Ellen ten Damme openhartig over 31-jaar jongere vriend: ‘Het is heel gezellig’
LEZEN: Ellen ten Damme herstelt en komt met goed nieuws
LEZEN: Ellen ten Damme herstelt en komt met goed nieuws
Lees alle artikelen over Ellen ten Damme