100%NL Magazine Ellie Lust

ZIEN: Ellie Lust en Boukje Vogel trappen het jaar romantisch af

Ellie en Boukje beginnen het jaar romantisch samen. Op Instagram deelt Ellie wat mooie foto's, waar wij en haar volgers heel bij van worden.

Ellie Lust

Jarenlang was Ellie hét gezicht van de Politie. In haar rol als woordvoerder voor de politie schoof Ellie regelmatig aan tijdens Opsporing Verzocht en zo begon ook de tv carrière van Ellie. Ook presenteerde ze Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel en Ellie aan de Verkeerde Kant. Bij de rest van de mensen is Ellie vooral bekend geworden door haar deelname aan Wie is de Mol en haar woorden als ‘etherdiscipline’.

Ware liefde Boukje

Ellie is al jaren samen met haar grote liefde, Boukje. Het stel is in 2005 getrouwd, maar zij kennen elkaar al langer. Het was voor Ellie liefde op het eerste gezicht, al zat Ellie op dat moment nog in een andere relatie met haar ex, Jolanda. Hier zei zij destijds het volgende over: ‘Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: Ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik moest voor Boukje kiezen’. Als dat geen echte liefde is.

Romantisch begin van het jaar

Ellie Lust en Boukje trappen 2023 romantisch af. Samen met hun hondje, Loetje genoten zij van een heerlijke wandeling met prachtige zonsondergang. Ellie plaatst drie foto’s. Één waarbij zij samen met de hond en Boukje poseert, één waarbij zij samen met Boukje straalt en één van de betoverende zonsondergang. En dat allemaal gewoon in Nederland. ‘Van ergens op de wereld en niet eens zo ver weg, deel ik graag deze zonsondergang met jullie. En natuurlijk een, in alle opzichten, geweldig 2023 gewenst! Ook namens Boukje en Loetje!’, schrijft een stralende en blije Ellie onder de foto’s, waar wij blij van worden. Mooi stel!

Bron en Beeld: Instagram Ellie Lust