100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters en Wesley Hoedt vieren 6e verjaardag dochter Noli in thema

Emma Heesters en Wesley Hoedt pakken groots uit voor Wesley's dochtertje Noli haar 6e verjaardag. Het feest werd in thema gevierd.

Emma en Wesley

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ is al een tijdje heel gelukkig in de liefde. Samen met haar vriend Wesley vormt ze een prachtig duo. Wesley heeft uit een eerdere relatie al twee kinderen. Een dochter Noli en een zoon Finn. Emma en Wesley zijn vanwege corona destijds snel bij elkaar ingetrokken en wonen nu dan ook al een tijdje samen. Zo te zien kunnen Wesley’s kinderen en Emma het onwijs goed met elkaar vinden. Super fijn!

Verjaardag

Het afgelopen weekend vierden Wesley en Emma de 6e verjaardag van Wesley’s dochtertje Noli. Net als haar vorige verjaardag, werd het dit jaar ook groots gevierd met een thema. Met veel ballonnen, versiering, koekjes, taart en pastelkleuren, straalde Noli op haar eigen verjaardagsfeestje. Stiefmoeder Emma lijkt het ook allemaal geweldig te vinden. Emma plaatst zo nu en dan wat foto’s met Wesley’s kinderen. Daarin laat zij duidelijk merken dat zij super blij is met Noli en Finn als stiefkinderen. Nu plaatst de zangeres een reeks foto’s van Noli’s themafeestje, waarop zij allemaal stuk voor stuk geluk uitstralen. ‘Van harte gefeliciteerd onze liefde kleine meid. Het is zo’n eer om haar te zien opgroeien. Kun jij het thema raden van het feest dat we gaven?’, schrijft Emma onder de foto’s. Zo te zien heeft Noli een geweldige verjaardag gehad.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters