100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters blaast fans in India omver in nietsverhullende, gouden outfit

Emma heeft in India een grote groep fans opgebouwd en voor hun gaf zij nu eindelijk een gigantische show. De foto's liegen er niet om.

Emma Heesters

Emma Heesters kennen we allemaal van hits als ‘Waar Ga Je Heen’, ‘Schat Ik Ben Ok’ en de knaller ‘Pa olvidarte’, die zij samen met Rolf Sanchez zong. Deze knappe, blonde zangeres is sinds begin 2020 samen met haar grote liefde Wesley Hoedt. Het stel woont al een tijdje samen. Met Wesley’s kinderen Noli en Finn vormen zij een prachtig gezin

India

Niet alleen in Nederland heeft Emma een grote fangroep opgebouwd, ook in India staan duizenden mensen te dansen en springen op haar muziek. Afgelopen week is Emma naar India gevlogen om daar de sterren van de hemel te zingen en te dansen. Op Instagram deelt zij een reeks foto’s en daarop is te zien dat de blonde zangeres volop aan het genieten is van de grote groep enthousiaste fans. ‘Wat. Een. Show. Iedereen in de menigte bedankt voor het feesten met mij. Jullie waren echt geweldig. Love you India’, schrijft Emma onder de foto’s, waar zij op schittert. De gouden outfit is, zoals altijd, weer stralend en het staat Emma geweldig. De fans uit India reageren massaal onder de foto’s. Veel waren bij het concert, maar sommige hebben het helaas moeten missen. Aan de hoeveelheid mensen en het enthousiasme te zien, zal Emma vast en zeker nog eens terugkomen naar India. Powervrouw!

https://www.instagram.com/p/CmvtO7fIDWm/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters