100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters laat alle hoofden draaien in nietsverhullende outfit

Oeh la la! Op Instagram post Emma Heesters een foto van zichzelf in een outfit die weinig aan de verbeelding overlaat.

Emma Heesters

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ heeft haar hart verloren aan voetballer Wesley Hoedt. Dit mooie stel trekt er geregeld samen op uit. Zo waren ze met Valentijnsdag nog in dé stad van de liefde: Parijs! De twee genoten daar met volle teugen van de romance, het uitgaansleven en natuurlijk van elkaar! Natuurlijk zag Emma er prachtig uit en stal ze de show in déze sexy jurk!

Nadat het coronavirus opdook, besloot het stel al snel om te gaan samenwonen. Elkaar niet zien, was geen optie voor de twee. De tortelduifjes wonen inmiddels gelukkig samen in Alkmaar.

Nietsverhullende outfit

Emma Heesters ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en is niet bang om iets van zichzelf te laten zien. Zo droeg ze onlangs op Valentijnsdag in Parijs een héle speciale outfit: een doorzichtige jurk! En ook verraste ze haar volgers onlangs met deze opvallende outfit. De mooie zangeres was van top tot teen gekleed in dé kleur van deze zomer: geel!

En ook nu weer post Emma een foto in een outfit die weinig aan de verbeelding overlaat. Zo is de blonde beauty te zien in een gerafelde jeans met daarop een paars vestje die met enkel drie kleine knoopjes dichtgeknoopt is. Bij de foto schrijft ze ‘I want it, I got it.’

https://www.instagram.com/p/Cd0T43pICM8/?utm_source=ig_web_copy_link

Moeder Emma Heesters

Het moge duidelijk zijn van wie Emma Heesters haar goede looks heeft. Dat kunnen we zien op deze mooie foto’s die Emma Heesters op Instagram heeft gedeeld. De eerste foto is een recente foto en de tweede foto is een foto uit de oude doos. Zo leuk om te zien en wat een knappe moeder heeft Emma!

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters