100%NL Magazine Emma Heesters

ZIEN: Emma Heesters en vriend Wesley genieten op de Malediven!

Samen met haar vriend Wesley is Emma Heesters aan het genieten van een vakantie op de Malediven.

Emma Heesters

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ is dé hit van dit moment. Samen met haar vriend Wesley vormt ze een prachtig duo. Dit mooie stel trekt er geregeld samen op uit. Zo waren ze met Valentijnsdag nog in dé stad van de liefde: Parijs! De twee genoten daar met volle teugen van de romance, het uitgaansleven en natuurlijk van elkaar! Natuurlijk zag Emma er prachtig uit en stal ze de show in déze sexy jurk!

Vriend Wesley

Emma Heesters heeft al een aantal jaar haar hart verloren aan de knappe voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn dolgelukkig en delen regelmatig de leukste foto’s van hun liefdesgeluk.

Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen, die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Onlangs deelde Emma en Wesley een paar stralende gezinskiekjes.

Vakantie op de Malediven

Feeling hot hot hot! Samen met haar leuke vriend Wesley heeft Emma haar koffers gepakt en zijn de twee vertrokken naar een zonovergoten bestemming: de Malediven. Op Instagram deelt de zangeres een aantal jaloersmakende kiekjes waarop goed te zien is dat het Emma en Wesley aan niets ontbreekt!

En zoals we helemaal van Emma gewend zijn, zijn haar mooiste outfits mee naar de tropische bestemming.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters