100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar: ‘Mijn hart is enorm gebroken’

Heel verdrietig nieuws vanuit Emma Heesters. De zangers is niet langer samen met haar vriend Wesley Hoedt, het stel is uit elkaar.

Emma Heesters

De bloedmooie Emma Heesters is niet alleen razend populair in Nederland, maar ze verovert ook de rest van de wereld. Sinds kort moeten we haar delen met India, waar Emma immens populair aan het worden is.

Uit elkaar

Al een aantal jaar was Emma heel erg gelukkig met voetballer Wesley Hoedt. Samen wonen zij in een prachtige woning in België. Wesley heeft uit een eerdere relatie ook nog twee kinderen. Emma heeft ook met de kinderen van Wesley een hele goede band en voor een lange tijd vormden ze samen een gelukkig gezinnetje.

Tot een paar maanden geleden, toen er via verschillende juicechannels steeds naar buiten werd gebracht dat Wesley contact zou hebben gehad met andere dames.

Vandaag komt dan uiteindelijk toch de breuk naar buiten. Een gebroken Emma schrijft: ‘Ik wil laten weten dat Wesley en ik niet langer meer in een relatie zitten. Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden. Na regen komt zonneschijn.’ Ook vraagt Emma om rust. ‘Wees alsjeblieft aardig en respecteer onze privacy.’

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
Lees alle artikelen over Emma Heesters