100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in de waanzinnige woning van Emma Heesters!

Altijd al willen weten hoe de woning van Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt eruit ziet? Dan is dit je kans!

Emma Heesters

De bloedmooie Emma Heesters is niet alleen razend populair in Nederland, maar ze verovert ook de rest van de wereld. Sinds kort moeten we haar delen met India, waar Emma immens populair aan het worden is.

Emma sloot het jaar 2022 af met geweldige optredens in India en deelde van het hele spektakel verschillende foto’s op haar Instagrampagina. Het was echt geweldig en zo te zien genoot Emma met volle teugen! De foto’s zie je hier.

Wesley Hoedt

Al een paar jaar is Emma Heesters heel erg gelukkig met haar grote liefde en voetballer Wesley Hoedt. Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen: dochter Noli en zoon Finn. Emma heeft met de kinderen van Wesley een hele goede band en is dan ook dol op ze.

Een paar maanden geleden vierde Emma nog de 6e verjaardag van Noli en daarvoor werd werkelijk alles uit de kast getrokken. Het werd een prachtige verjaardag, volledig in een pastel thema. Natuurlijk werden er op die feestelijke dag ook een paar gezinsfoto’s gemaakt waarop Noli helemaal de show steelt, ze straalt!

Woning

Wat veel mensen niet weten is dat Emma en Wesley niet in Nederland, maar in België wonen. Wel tegen de grens aan van Nederland, zo is te toch nog dichtbij. Wesley voetbalt voor RSC Anderlecht waardoor de keuze om in België te gaan wonen snel gemaakt was.

Op Instagram liet Emma destijds al weten heel blij te zijn met hun nieuwe huis. In een recent vragenrondje op Instagram liet Emma haar volgers op een glimp opvangen van de woonkamer, die echt gigantisch is! De stijl van Emma en Wesley is heel luxe en modern, maar straalt toch ook warmte uit. Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters