Jan zegt in emotioneel bericht dat hij nog lang niet de oude is
Zie ook:
Delen

Jan zegt in emotioneel bericht dat hij nog lang niet de oude is

Afgelopen november liet Jan weten dat hij zowel fysiek als mentaal niet meer optimaal in staat was om te kunnen presenteren of op te treden. Sindsdien heeft hij zich een tijdje teruggetrokken en is hij gestopt met zijn werk op televisie en zijn optredens. Hij zou eind januari weer beginnen, maar heeft zojuist laten weten dat hij nog iets meer tijd nodig heeft.

Jan begint zijn bericht op Instagram met: “Het doet me ontzettend goed dat ik zoveel fijne en enthousiaste reacties heb gekregen na gisteren, maar ik moet helaas toch het volgende bericht nog even met jullie delen.”

Gister heeft Jan nog samen met Chantal en Edsilia de loting van het festival gepresenteerd voor een wereldpubliek. Volgens Jan was de loting na een maandenlange afwezigheid een heel fijn en tevens klein begin om te kunnen wennen aan überhaupt weer iets doen.

Toch vergt het geven van concerten van Jan nog iets te veel en heeft hij daarom besloten zijn geplande concerten voorlopig op te schorten. “Hoe pijnlijk ik dat ook vind voor iedereen die al een kaartje heeft gekocht. Ik heb maar 1 lijf en heb gemerkt dat ook ik achteraf gezien dus toch géén robot blijk te zijn.”

Wél laat Jan weten dat er nieuwe muziek aankomt! “Deze intense periode levert me wel ontzettend veel muzikale inspiratie op. Dus nieuwe nummers van een herboren Jan worden zeker géén probleem voor een nieuwe te verschijnen album…”

Wij hopen natuurlijk dat Jan zich snel weer goed voelt en wensen hem ook heel veel succes met het Songfestival! Maar dat komt vast goed. 😉

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
AAWH: Jan Smit deelt hartverwarmend moment met 91-jarige oma
Lees alle artikelen over Jan Smit