100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Emotionele Bridget Maasland: ‘Mijn hart huilt omdat ik je zo mis’

Het is inmiddels heel wat jaren geleden, maar Bridget blijft emotioneel om dit gemis. Zij deelt er een bijzonder bericht over.

Bridget Maasland

Ze begon ooit als model, timmerde daarna aan de weg als VJ bij TMF, werd presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is niet meer van de buis weg te denken: Bridget Maasland! Hoewel Bridget’s zoontje Mees voor altijd haar grote liefde is, hoopt zij ook nog eens opnieuw verliefd te worden. Bridget trouwde in 2009 met Pepijn Padberg, de vader van Mees, maar daar is zij snel weer van gescheiden. Daarna heeft Bridget nog wat korte relaties gehad, maar helaas zijn die allemaal gestand. Nu geniet zij vooral van de mooie momenten met haar lieve zoon.

Mijn hart huilt

Op Instagram deelde Bridget gisteravond een droevig bericht. Onder een prachtige foto van een jonge vrouw schrijft zij: ‘Lieve Martine, al 22 jaar kijk ik elke dag naar deze foto. Mijn hart huilt omdat ik je zo mis, maar gek genoeg krijg ik altijd een lach op mijn gezicht als ik naar je kijk en voel ik een warme golf van liefde door mijn lijf. Voor altijd in ons hart.’ Dit bericht raakt ons wel even. Wat een mooie, maar ook emotionele woorden van Bridget…

100%NL Magazine Bridget Maasland

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland grijpt in en maakt einde aan geruchten
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Bridget Maasland deelt foto van de twee grootste liefdes in haar leven
Lees alle artikelen over Bridget Maasland