100%NL magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Bridget Maasland: ‘I love you, elke dag een beetje meer’

Het hart van Bridget Maasland stroomt over van liefde! Bij een mooie selfie op Instagram schrijft ze: 'I love you, elke dag een beetje meer!'

Bridget Maasland

Ze begon ooit als model, timmerde daarna aan de weg als VJ bij TMF, werd presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is niet meer van de buis weg te denken: Bridget Maasland!

Naast haar drukke baan heeft Bridget ook nog samen met haar ouders en broer een te gekke winkel in Amsterdam: The Melting Pot. Want dat is ook een grote passie van Bridget: inrichting. Haar eigen woning is dan ook zo mooi ingericht, dat het zo uit een boekje zou kunnen komen. Ben jij benieuwd naar de inrichting van Bridget? Die zie je hier!

Zoon Mees

Uit een eerdere relatie met tv-producent Pepijn Padberg kreeg Bridget haar zoon Mees. Helaas strandde de relatie tussen Pepijn en Bridget. Des te gekker is Bridget op haar kleine, grote man.

Bridget en Mees beleven samen de mooiste avonturen. Zo gaan ze vaak samen op pad, in binnen- en buitenland! Een paar maanden geleden waren ze nog aan het genieten in het zonnige Venetië. Bij een paar jaloersmakende foto’s schreef Bridget toen: ‘Wat een feest, Mees en ik zijn beide nog nooit in Venetië geweest. Wat is het hier prachtig, mooie architectuur, heerlijk eten en alles gaat via het water dus geen auto’s. Gezellig samen op pad met onze camera’s.’

‘I love you’

Mees is inmiddels al lang geen klein jongetje meer, hij is 13 jaar oud. Én…hij heeft ook al verkering! Een tijdje geleden postte Bridget twee te schattige foto’s van de verliefde kindjes. ‘Zij hebben verkering’, schreef ze bij de foto’s. Die zie je hier.

Gisteren postte Bridget een hele leuke selfie, samen met haar zoon Mees. De twee lijken samen de grootste lol te hebben, dat zien we goed op de foto!

Bridget: ‘Love you, to the moon and back en elke dag nog een beetje meer.’

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland