100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Emotionele Daniëlle van ‘t Schip: ‘We gaan het met z’n allen nog een keer vieren’

Het is vandaag Estelle van 't Schip's verjaardag en dat laat Daniëlle niet aan zich voorbij gaan. Zij viert dit met prachtige foto's en een bijzondere tekst.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Griekenland, Mexico en Twente.

Vorig jaar bracht Daniëlle het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat er twee kwaadaardige tumoren bij haar waren geconstateerd. Een harde klap voor Daniëlle en haar familie, maar zij blijft ondanks alles ongelooflijk positief.

Estelle’s verjaardag

Het is vandaag een hele bijzondere en mooie dag voor familie van ‘t Schip, want Estelle, de knappe dochter van John en Daniëlle, is jarig. Daniëlle deelt een reeks práchtige foto’s op Instagram en daarbij een hele pakkende tekst.

’30 jaar @estellevantschip op aarde. We maken er een mooi feestje van vandaag samen met ome Johnny en je Bonaire family op jou geboortedag voordat volgende week de rest of The tribe aankomt en we het met z’n allen nog een keer vieren. Je bent zelf nu je ballonnen aan het opblazen aaaaaaaaaa. Ik dacht dat je bij Havana was met je vriendinnen maar zag toen dat je al sliep. Middernacht hier op Bonaire isn’t she lovely van Stevie opgezet en ik met een toetertje je wakker gemaakt. Samen een dansje gemaakt. Nu maar weer slapen en morgen verder feesten’, is wat zij schrijft. Wat heeft Daniëlle dit mooi verwoord. Een tekst die ons raakt en echt uit het hart is geschreven. Maak er een prachtige dag van samen en geniet van de mooie momenten met elkaar.

Bron en Beeld: Instagram Daniëlle van 't Schip

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti