Emotionele Nikkie de Jager:
Zie ook:
Delen

Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”

Iets minder leuk nieuws... Nikkie deelde het bericht dat haar hondje een operatie heeft ondergaan.

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 18,7 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met miljoenen abonnees.

Het jaar 2022 gaat waarschijnlijk bij Nikkie de boeken in als het mooiste jaar van haar leven, met natuurlijk haar droom die uit kwam: een sprookjeshuwelijk met de liefde van haar leven Dylan. Tijdens haar grote dag straalde Nikkie van oor tot oor, ze droeg een waanzinnige trouwjurk, droeg de mooiste juwelen én haar make-up zat perfect! (Hoe kan het ook anders).

Emotionele post

Iets minder leuk nieuws… Nikkie deelde het bericht dat haar hondje een operatie heeft ondergaan. Haar hondje Mila had enorm veel last van haar oogje en er kwam ondanks verschillende behandelingen geen verbetering in. Daarom hebben ze ervoor gekozen om het oogje te verwijderen. Daarover schrijft Nikkie: “Mila had haar operatie vanmorgen, De operatie ging heel goed en ze is nu onze one-eyed beauty.” Verder schrijft ze dat heel trots is op Mila. Je ziet de berichten hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Tutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie over kinderwens
Nikkie over kinderwens “Zou ik met niemand anders willen dan met hem”
Nikkie de Jager in het ziekenhuis: 'Een vreselijke nachtmerrie'
Nikkie de Jager in het ziekenhuis: ‘Een vreselijke nachtmerrie’
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager