100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Emotionele Wolter Kroes deelt treurig nieuws: ‘Er was goede hoop’

Voor Wolter begint het weekend minder mooi dan hij had gehoopt. De zanger deelt twee minder leuke nieuwtjes met zijn volgers.

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Verdrietig nieuws

Wolter staat bekend om zijn brede glimlach en positiviteit, maar dit weekend begint hij met iets minder vrolijk nieuws. Op Instagram deelt Wolter twee slechte nieuwtjes met zijn volgers. Hij is zijn stem namelijk helemaal kwijt. ‘ In overleg met mijn Kno-arts @dennis_kox_kno heb ik besloten om alle optredens voor dit weekeinde te annuleren. En ik kan jullie vertellen dat ik hier altijd doodziek van ben. Annuleren zit namelijk niet in mijn systeem. Maar helaas kan het niet anders. Er is een virale infectie geconstateerd en daar kun je weinig aan doen.’, schrijft hij teleurgesteld.

Operatie

Helaas voor Wolter blijft het daar niet bij. ‘Verder heb ik nog een klein dingetje. As woensdag wordt ik alsnog geopereerd aan mijn pols. Er was goede hoop dat ik na mijn ongeluk bij het @avrotros Televisier Gala geen schade zou overhouden. Helaas is dat niet zo en wordt de boel woensdag herstelt dmv een herstel operatie. De pols zal opnieuw gebroken worden en in de goede stand gezet worden.’ Het is te hopen dat Wolter hier snel van geneest en hij snel zijn fans weer toe kan zingen. Sterkte!

Bron en beeld: Instagram Wolter Kroes.

Delen

Meer over Wolter kroes

HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk 'rot geschrokken'
HEFTIG: Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk ‘rot geschrokken’
Wolter over grote zorgen na heftig ongeluk: 'Ik ben mij helemaal doodgeschrokken'
Wolter over grote zorgen na heftig ongeluk: ‘Ik ben mij helemaal doodgeschrokken’
Lees alle artikelen over Wolter kroes