100%NL Magazine Wolter Kroes

ZIEN: Wolter Kroes geniet van me-time met jongste zoon

Wolter's jongste zoon Thomas heeft zomervakantie en geniet van de vrije uurtjes die hij met zijn vader in Amsterdam doorbrengt.

Vader en Zoon

De scholen hebben een paar weken zomervakantie en Wolter Kroes geniet maar al te graag van wat me-time met zijn kinderen. Zijn 14-jarige zoon vindt dit stiekem ook wel fijn en pakt zijn vader z’n vrije uren daarom met beide handen aan. Op Instagram plaatst Wolter een foto van een vrolijke vader en zoon, met daarbij: ‘Pap, zullen we een lunchje doen in Amsterdam?’. Zo gezegd zo gedaan. Wolter en zijn zoon Thomas genoten van een heerlijke lunch op het terras bij Brasserie van Dam. ‘Het is weer gezellig bij jullie’, laat Wolter via zijn Instagramstory weten aan Nicolette.

Samengesteld

Wolter en zijn vrouw Tessa Dijkstra hebben samen een huis vol kinderen. Wolter kreeg uit een eerder huwelijk zijn dochter Pamela en zoon Wolter Kroes junior. Zijn vrouw Tessa kreeg twee dochters, Summer en Sue. Samen kreeg het stel een zoon Thomas. Aan de foto’s die Wolter deelt te zien, begint Thomas steeds meer op zijn vader te lijken. Allebei zo vrolijk en een grote lach op het gezicht.

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes en Nicolette van Dam