100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

Erica Meiland komt met groot nieuws

Op Instagram deelt Erica Meiland groot nieuws met haar volgers!

Erica Meiland

Haar achternaam verraadt het al: Erica is een van de familieleden van de immens populaire familie Meiland. Ze staat als moeder zijnde aan het hoofd van het gezin en staat bekend om haar immense power. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg, blijft altijd kalm in noodsituaties en is een ondernemer in hart en nieren.

Ze is niet alleen de rots in de branding voor haar dochters Maxime en Montana, maar ook de allerbeste vriendin van haar ex-man Martien. Nederland houdt van Erica!

Code Rose

Het Franse kasteel ligt alweer een lange tijd achter de familie Meiland en op dit moment zijn ze helemaal druk bezig met hun geliefde pension ‘Code Rose’. Gasten kunnen in Code Rosé zich laten onderdompelen in de luxe en de gastvrijheid van de familie Meiland. Het is dan ook niet gek dat Code Rose al heel veel volgeboekt zit!

Groot nieuws

Vandaag komt Erica met groot nieuws op haar Instagram, en dat heeft alles te maken met Code Rose! Bij een foto van Code Rose schrijft Erica: ‘De agenda voor 2024 is geopend!’.

En dat is goed nieuws voor alle volgers, want heel veel fans willen dolgraag een nachtje bij de Meilandjes logeren, maar het zit steeds vol.

De volgers reageren dolenthousiast onder de post van Erica en heel veel mensen taggen elkaar met de vraag wanneer ze gaan overnachten in Code Rose.

Bron en Beeld: Instagram Erica Meiland

Delen

Meer over Erica Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Erica Meiland staat niet achter grote keuze Maxime: 'Belachelijk'
Erica Meiland staat niet achter grote keuze Maxime: ‘Belachelijk’
Lees alle artikelen over Erica Meiland