100%NL Magazine Estavana Polman dochter
Zie ook:
Delen

Zo moeder, zo dochter! Of toch niet? Estavana Polman deelt leuke selfie met dochter Jesslynn

Estavana Polman deelde vanmiddag een hele leuke selfie met haar dochter Jesslynn! En als het aan de volgers van Estavana ligt, lijkt ze niet op haar moeder!

Wat vliegt de tijd

Estavana is nog aan het bijkomen van het feit dat ze niet mee kan naar de Olympische Spelen. Dat Estavana ons land niet kan vertegenwoordigen in Tokio, betekent wel dat ze meer tijd heeft voor haar dochter Jesslynn die morgen alweer 4 kaarsjes mag uitblazen. De kleine meid gaat in september voor het eerst naar de basisschool. Wat vliegt de tijd!

Van der Vaart

De 28-jarige handbalster en moeder krijgt veel leuke reacties op de selfie die ze plaatst met haar dochter. Zo zijn de volgers het over een ding eens: Jesslynn is een echt van der Vaart! En daar moeten wij ze ook zeker gelijk in geven.

Blessure

Estavana is op dit moment weer aan het revalideren van een blessure die ze een paar weken geleden opliep. Vorig jaar moest Estavana ook al worden geopereerd aan haar knie na een blessure. Na maanden van revalideren mocht ze weer het veld op. Helaas voor Estavana ging het al snel weer fout en kreeg ze een blessure aan dezelfde been. Dit betekent ook dat ze niet meegaat met haar team naar de Olympische Zomerspelen in Tokio.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman