100%NL Magazine Estavana en Rafael
Zie ook:
Delen

Estavana Polman moet weer onder het mes en mist de Olympische Spelen

Na een lang revalidatie van haar knieblessure, moet Estavana noodgedwongen ook deze keer weer de handdoek in de ring gooien. Ze gaat niet naar de Olympische Zomerspelen in Tokio.

Blessure

Op Instagram deelt ze het vervelende nieuws.  “Aan al mijn lieve supporters: Na zorgvuldig overleg met mijn artsen heb ik met pijn in het hart moeten besluiten niet deel te nemen aan de Olympische Zomerspelen in Tokio.”

Teleurgesteld en verdrietig

Estavana zal door haar blessure de komende maanden weer geopereerd moeten worden. “Op dit moment ben ik diep teleurgesteld en verdrietig, maar ik geloof dat dit uiteindelijk de juiste beslissing is voor mijn gezondheid en hopelijk kan ik mijn carrière met goede moed en fitheid voortzetten. Ik wens mijn geweldige team en fantastische teamgenoten het allerbeste op de Olympische Spelen en ik zal ze voor de televisie aanmoedigen. Ik zal nu tijd hebben met mijn familie.. Ik hoop dat jullie dat allemaal respecteren”, eindigt de haldbalster.

Eerste blessure

Vorige jaar rond deze tijd moest Estavana ook onder het mes door een blessure. Ze moest maandenlang revalideren en het leek erop dat ze eindelijk weer fit genoeg was om te spelen. Tot het een paar weken geleden weer mis ging en ze weer een blessure op liep.

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman