ANP Eva Jinek
Zie ook:
Delen

Eva Jinek deelt prachtige foto’s met belangrijkste man uit haar leven

Op Instagram deelt Eva Jinek een aantal prachtige foto's met de belangrijkste man uit haar leven: haar vader.

Eva Jinek

Heel Nederland kent Eva Jinek: de gevierde presentatrice. Eva werd geboren in Amerika maar verhuisde toen ze 11 jaar oud was samen met haar ouders naar Nederland. Nederland leerde Eva kennen toen ze aan de slag ging als presentator van het NOS Journaal. Inmiddels heeft ze de NOS achter zich gelaten en heeft ze alweer heel wat andere programma’s op haar naam staan zoals Pauw & Jinek en Jinek.

Gezin

Eva Jinek is sinds 2016 samen met haar partner Dexter. Zij ontmoette hem tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’. Twee jaar later werd het stel voor de eerste keer ouders van een zoontje Pax. Sinds vijf maanden is daar een tweede kindje bij: dochter Salo. ‘Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten’, schreef Eva toen haar dochter pas geboren was.

Belangrijkste man uit haar leven

Op Instagram deelt Eva niet heel veel kiekjes uit haar privéleven, maar als ze het doet, dan doet ze het goed. Deze keer is haar geliefde vader aan de beurt. Eva deelt op haar Instagrampagina twee liefdevolle foto’s van vader en dochter.

Maar daar blijft het niet bij, ze schrijft er ook een heel lief bericht bij. ‘Dit is mijn vader. Eén van de beste dingen die ik ooit in mijn leven heb gedaan is opschrijven wat zijn keuzes en zijn leven voor mij hebben betekend. Mijn vader heeft me namelijk geleerd wat vrijheid is, een groter cadeau bestaat niet.’

Wat een mooie foto’s van Eva en haar vader!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Eva Jinek

Delen

Meer over Eva Jinek

Eva Jinek poseert met zwangere buik: 'Het wordt een soepele bevalling'
Eva Jinek poseert met zwangere buik: ‘Het wordt een soepele bevalling’
FOTO: De laatste loodjes zijn ingegaan voor hoogzwangere Eva Jinek
FOTO: De laatste loodjes zijn ingegaan voor hoogzwangere Eva Jinek
Lees alle artikelen over Eva Jinek