100%NL Magazine Eva Jinek
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de leuke vriend van Eva Jinek!

Ze is dé vrouw van de talkshow: Eva Jinek. Maar als haar drukke bezigheden in de televisiewereld klaar zijn, keert ze weer terug naar huis: naar haar gezin.

Eva Jinek

Tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’ sloeg de vonk over tussen Eva en haar geliefde Dexter. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en werd hun liefde in 2018 bekroond met zoon Pax. ‘Hij is er, het beste dat ons kon overkomen’, schreef Eva toen hij net geboren was.

Eva houdt haar privé leven graag buiten de schijnwerpers en praat dan ook weinig over Dexter of over Pax. Tijdens een aflevering van ‘Sterren op het doek’ sprak Eva wel over haar zoon, samen met Özcan Akyol. ‘Hij is mijn babyprins’, zei Eva toen. Als Özcan daarna aan Eva vraagt wat ze het allerleukste vindt aan haar zoon zegt Eva: ‘Dat hij zo zelfverzekerd is’.

Bijzonder moment met Pax

Samen met Dexter heeft Eva een hele schattige zoon: Pax. Toen Pax voor het allereerst naar school ging schreef Eva bij een zoete foto: ‘Mijn beertje gaat naar school! Ik voel zoveel verschillende dingen, en ze zijn vast hetzelfde als alle andere ouders die vandaag ook voor het eerst hun kindje naar school brengen: trots, ongeloof – is mijn baby al zo groot – weemoed, een scheutje zenuwen en hoop. Heel veel hoop.’ Iets wat voor veel moeders herkenbaar zal klinken.

Nog eventjes wachten en dan wordt Pax grote broer, want Eva is in verwachting! De maanden zijn inmiddels voorbij gevlogen en Eva staat op knappen. Een paar weken geleden deelde ze nog een aantal kiekjes van haar groeiende buik. Benieuwd naar die foto’s? Die zie je hier!

 

Beeld: Instagram Eva Jinek, ANP/Twived / Hollandse Hoogte

Delen

Meer over Eva Jinek

Eva Jinek deelt prachtige foto's met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek deelt prachtige foto’s met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek poseert met zwangere buik: 'Het wordt een soepele bevalling'
Eva Jinek poseert met zwangere buik: ‘Het wordt een soepele bevalling’
Lees alle artikelen over Eva Jinek