ANP Eva Jinek
Zie ook:
Delen

Eva Jinek staat op knappen en showt vol trots haar groeiende babybuik

Presentatrice Eva Jinek is in blijde verwachting en showt vol trots haar groeiende babybuik!

Eva Jinek

Eva Jinek is sinds 2016 samen met haar partner Dexter. Zij ontmoette hem tijdens de opnames van het programma ‘De Verenigde Staten van Eva’. Twee jaar later werd het stel voor de eerste keer ouders van een zoontje Pax.

Baby on the way

Binnenkort moeten Eva en Dexter hun aandacht gaan verdelen, want er is nog een baby onderweg! Eva is in blijde verwachting van haar tweede kindje! De presentatrice maakte het nieuws bekend via haar Instagrampagina, toen ze een foto van vroeger deelde. Op de foto staat Eva zelf, samen met haar broer Jan. De presentatrice schreef hierbij: ‘Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien! #jinekbaby2’. Inmiddels is Eva alweer een paar maanden zwanger en kan ze langzaam gaan beginnen met aftellen.

Groeiende babybuik

Een paar weken geleden was niemand minder dan Tim den Besten te gast in de talkshow van Eva Jinek. Op Instagram deelt Tim een aantal kiekjes waarbij hij samen met Eva zijn buik showt!

‘Ik wil @evajinek alvast een hele fijne bevalling wensen. (ik heb ook foto’s van onze blote buiken tegen elkaar maar die mag ik helaas niet publiceren)’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Eva Jinek

Eva Jinek deelt prachtige foto's met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek deelt prachtige foto’s met belangrijkste man uit haar leven
Eva Jinek poseert met zwangere buik: 'Het wordt een soepele bevalling'
Eva Jinek poseert met zwangere buik: ‘Het wordt een soepele bevalling’
Lees alle artikelen over Eva Jinek