100%NL Magazine Wie is de Mol
Zie ook:
Delen

WIDM-experts weten zéker wie de Mol is: ‘Dit kan niet anders!’

De finale van Wie is de Mol komt steeds dichterbij en daarmee de ontmaskering van De Mol ook!

Wie is de Mol

Wekenlang zitten miljoenen Nederlanders voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie nou toch de Mol is van dit seizoen. In het waanzinnige mooie Zuid-Afrika strijden nog 4 BN’ers voor die felbegeerde pot én voor de eer natuurlijk. Één van de vier kandidaten is de Mol…

Ranomi Kromiwidjojo, Jurre Geluk, Soy Kroon en Daniël Verlaan zitten nog in de race. Samen met presentator Rik van de Westelaken weten zij wekelijks miljoenen mensen te boeien terwijl ze vol energie aan de spellen beginnen.

Dít is de Mol!

Wie is de Mol is al jaren een succesformule en heeft een hele hoop schare fans door de jaren opgebouwd. Die echte die-hard fans worden ook wel ‘Molloten’ genoemd. De Molloten doen er álles aan om hints te spotten tijdens de afleveringen in de hoop zo de Mol te ontmaskeren.

Op TikTok gaat er een video van Max van den Broek viral, die dé hint denkt te hebben ontrafeld. Hij laat in de video zien dat tijdens de ‘confessions’ van Soy een kleine hapering zit. Max laat die hapering frame voor frame zien en wat wekt dan de verbazing…onderin het beeld is dan de letter M te zien!

‘Dit kán niet anders dan dat Soy de Mol is!’, jubelen de twee tijdens de video. Zelf de hint zien? De video zie je hieronder!

@max_telegraaf

Wéér bizarre hint naar Soy als Mol: dit zag niemand!😱 Bekijk alle hints naar de Mol via link in bio! #widm #widmhints #foryoupage #foryou #fypage #fyp

♬ origineel geluid – Max van den Broek

 

Beeld: AvroTros, Bron: TikTok

Delen