100N%L Magazine Maxime Meiland zwanger
Zie ook:
Delen

LEUK: Extra gezinsuitbreiding voor Maxime en Leroy

Maxime en Leroy wonen nog maar net samen in hun nieuwe woning in Noordwijk maar kiezen nu al voor éxtra gezinsuitbreiding!

Extra gezinsuitbreiding!

Maxime en Leroy verwachten niet alleen binnenkort hun eerste kindje samen, ze hebben gekozen voor éxtra gezinsuitbreiding! Aan Shownieuws laat Maxime weten dat er binnenkort twee Britse korthaar kittens bij komen.

Ook hebben de twee schattige kittens al een naam gekregen: Jut en Jul! We zijn benieuwd of Claire deze namen heeft uitgekozen. 😉

Benieuwd naar de beelden van de kittens? Die zie je hier!

Zwanger

Een tijdje geleden maakte Maxime het blijde nieuws bekend in verwachting te zijn! Het wordt het eerste kindje voor Maxime en Leroy. Uit een eerdere relatie heeft Maxime al dochtertje Claire. En Claire wordt dus grote zus!

Tijdens een aflevering van Chateau Meiland kregen de kijkers te zien hoe Maxime het blijde nieuws zou gaan vertellen aan haar ouders. Vooral de reactie van Martien was onbetaalbaar! Tijdens de aflevering zagen we hoe hij zichtbaar geëmotioneerd raakte. Ook vertelde hij aan RTL Boulevard: ‘Ik kan nu lekker aan de wijn, zij kan niet meer wijnen.’ En natuurlijk is Erica ook apetrots! ‘Ik vind het geweldig voor haar. Eindelijk een broertje of zusje voor Claire, dat gunnen we haar zo.’

Nieuwe woning

Inmiddels wonen Maxime en Leroy in hun nieuwe woning in Noordwijk. Voor €729.000 hebben Maxime en Leroy deze prachtige 2-onder-1 kap woning kunnen kopen! De sfeervolle woning aan de Wilhelminastraat in het centrum van Noordwijk is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.  De woning bevat drie slaapkamers, twee badkamers en een heerlijke tuin. Wat ook heel belangrijk is: de woning licht dichtbij het centrum maar ook bij het strand en de duinen. Foto’s van de prachtige woning zie je hier!

Beeld: Instagram Maxime Meiland, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland