ZIEN: De familie Bauer maakt ongemakkelijke TikTok-video
Zie ook:
Delen

ZIEN: De familie Bauer maakt ongemakkelijke TikTok-video

De familie Bauer is van alle markten thuis! Van optreden tot het bezoeken van vreemde landen, ze deinzen nergens voor terug. Zo ook niet voor TikTok!

TikTok-video

Je zult het niet geloven maar de oudste zoon van Frans en Mariska Bauer is hard op weg om een TikTok influencer te worden! Christiaan deelt regelmatig video’s via het platform en heeft inmiddels al zo’n 17,5 duizend volgers. WOW!

Zijn beste vriend en grote voorbeeld, papa Frans, zien we dan ook vaak voorbij komen in de video’s. Maar zijn laatste video is er eentje om te onthouden, want bijna het hele gezin doet mee in deze video! Zo zien we eerst Christiaan zelf, daarna Frans, Jan, Frans junior én Mariska Bauer allemaal playbacken voor de camera. Dat is bijna het hele gezin van de familie Bauer die vrolijk meedoet. De grote afwezige in de video is de jongste telg van Frans en Mariska: Lucas.

Je bekijkt de video van de familie Bauer hier!

Schoondochters Frans en Mariska Bauer

De zoons Jan en Frans jr., alweer 18 en 15 jaar, zijn al harstikke verliefd op hun vriendinnetjes! Een kleine speurtocht op Instagram levert dan ook snel een paar verliefde kiekjes op.

Zoon Jan is alweer bijna een jaar een setje met de mooie Berenice. Frans Junior heeft zijn hart verloren aan Lotte. Hoe leuk! Frans en Mariska hebben dus ook schoondochters.

Bron en Beeld: TikTok Christiaan Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Frans Bauer