LEZEN: Familie Meiland maakt gewéldig nieuws bekend
Zie ook:
Delen

LEZEN: Familie Meiland maakt gewéldig nieuws bekend

Al járen zijn zij te volgen op televisie en zij lijken met z'n allen van de ene naar de andere klus te gaan. Nu delen de Meilandjes geweldig nieuws met de wereld.

Meilandjes

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. De familie staat bekend om het feit dat zij zo van klussen houden. Met de hele familie knappen zij keer op keer een oude woning, chateau of kasteel op en het is geweldig om te zien hoe zij dit doen.

Geweldig nieuws

Nederland is nog niet van de Meilandjes af, want Martien en Erica maakten gisteren bekend dat er dit najaar een nieuw seizoen van Chateau Meiland komt. ‘Wij komen gewoon in het najaar terug met Chateau Meiland. Maar dat speelt zich voornamelijk af, en dat is het enige wat ik erover ga zeggen, in het buitenland’, vertelde Martien aan RTL Boulevard. Het is nog niet bekend of de familie teruggaat naar Frankrijk; het land waar het allemaal begon.

Volgens Erica gaat de familie naar het buitenland, omdat er in zo’n seizoen wel iets moet gebeuren. ‘Reality moet leuk zijn. Dat was de afgelopen vijf jaar. Maar nu niet meer, wij worden ook ouder. Wij gaan straks ergens wonen met Maxime en Leroy, daar willen we ook niet draaien. Ik wil geen dingen gaan verzinnen. Daar hebben we geen zin in’, zegt zij. Wij kunnen nu al niet meer wachten. Dit wordt sowieso weer een fantastisch seizoen.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen