WHAT?! Familie Meiland deelt onverwachts en groot nieuws
Zie ook:
Delen

WHAT?! Familie Meiland deelt onverwachts en groot nieuws

Als de ene klus is geklaard, staat de volgende de familie Meiland alweer op te wachten. Gisteravond deelden de familie schokkend nieuws voor velen.

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. EricaMartien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

De laatste klus van de familie Meiland was Code Rosé. Hun nieuwe pension in Nederland, waar mensen tegenwoordig kunnen overnachten. Ongeveer een jaar geleden opende dit pension haar deuren.

Groot nieuws

Het avontuur dat Code Rosé heet, is alweer afgelopen voor de familie Meiland. Zij hebben besloten om dit pension te verkopen. Martien maakte dit gisteravond bekend door een makelaarsvideo op Instagram te zetten. Erica vertelt in gesprek met RTL Boulevard: ‘Martien gaat het niet missen: Nee hoor. Het was een leuke tijd.’

Voor de verkoop van het pension zijn verschillende redenen. ‘Het gaat je toch opbreken weken lang om half zes de wekker. Het was te veel werk. Alles loopt door zoals gepland totdat we een koper hebben gevonden.’ Of de familie nu weer een nieuwe klus aanpakt, is nog niet bekend. Het zou ons in ieder geval niets verbazen…

Bron en Beeld: Instagram Martien Meiland en RTL Boulevard

Delen