100%NL Magazine Zoë Over Mijn Lijk
Zie ook:
Delen

Familie OML-Zoë laat van zich horen met emotionele woorden

Zoë is vorig jaar helaas al overleden, maar haar familie houdt haar Instagram levende door regelmatig mooie, maar ook emotionele berichten te delen.

Over Mijn Lijk

In het programma Over Mijn Lijk worden jonge, ongeneeslijk zieke mensen gevolgd door presentator Tim Hofman. Hoe gaan ze om met het feit dat hun leven niet lang meer duurt? Wat willen zij in ieder geval uit het leven halen? En welke dromen hebben ze? Deze onderwerpen komen in het programma allemaal ter sprake.

Zoë is één van de strijders dit seizoen. Zij verloor het gevecht tegen uitgezaaide botkanker. De eerste aflevering dit seizoen begon met de uitvaart van Zoë…

Emotionele woorden

Bijna een jaar geleden overleed Zoë aan de gevolgen van kanker. Onlangs was het afscheid van Zoë op tv te zien en heel Nederland leeft met haar vriend en familie mee. Zij houden haar Instagram-account levende, door regelmatig foto’s en video’s te posten. Zij halen hier heel veel kracht uit. Bij een prachtige foto van Zoë schrijven zij: ‘Dank jullie wel voor alle lieve berichten van steun en liefde. Als ieder bericht of hartje (en dat zijn er echt duizenden) mag zorgen voor een beetje wind onder Zoë’s vleugels naar het licht, dan weten we zeker dat ze goed is aangekomen.’ Wat een prachtige, maar vooral emotionele woorden. Wat een sterke familie is dit!

https://www.instagram.com/p/C3nvNr-oH6I/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Zoë Keasberry

Delen