100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Fans lyrisch over ge-wel-dig nieuws Monique Smit!

Monique Smit komt vandaag met een leuk nieuwtje! Vooral haar fans zijn door het dolle.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Fans lyrisch!

Monique Smit heeft haar fans in extase gebracht met opwindend nieuws: “𝕆𝕦𝕥 ℕ𝕠𝕨! Herinneren jullie je dit nummer nog – nog – nog.. Het is maar liefst 16 jaar geleden, mensen, 16 jaar(!), dat het nummer zelfs de 11e positie behaalde in de top 40! Waar en met wie stond jij destijds dit nummer ‘vroeger’ mee te blèren?”

De reden voor deze opwinding? Het lijkt erop dat het nummer “Wild” weer volop wordt aangevraagd tijdens optredens, waardoor Monique en haar team hebben besloten om na al die tijd een 2.0 versie ervan te maken, die vanaf vandaag overal te beluisteren is . Monique bekent een haat-liefdesverhouding met deze plaat te hebben, maar ze werd over de streep getrokken door niemand minder dan zanger John West. Als zelfs híj een fan is..  Een paar jaar geleden kwam John al met het idee om deze single nieuw leven in te blazen, ditmaal met een accordeon. Het resultaat? Dat zie je hier.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit