Marco Schuitmaker
Zie ook:
Delen

FANS OPGELET: Marco Schuitmaker is op zoek naar jou!

Fans opgelet! Marco Schuitmaker heeft een spannende aankondiging voor jullie. Marco Schuitmaker zoekt drie fans samen met hem het lied Engelbewaarder komen zingen in het Gelredome.

Marco Schuitmaker

Engelbewaarder; het was dé zomerhit van het afgelopen jaar. De zanger van het lied, Marco Schuitmaker, is sindsdien ook niet meer weg te denken van het podium. Zijn carrière blijft in een stijgende lijn zitten. Zo maakt hij nu singles met de grootste artiesten, maar treedt hij ook op tijdens concerten van De Toppers en De Bevers.

Op zoek naar jou!

Marco Schuitmaker onthulde maandagavond in Shownieuws een opwindende kans voor fans van zijn nummer Engelbewaarder: drie gelukkigen krijgen de kans om met hem dit iconische lied te zingen in het Gelredome. Na een jaar vol bijzondere ervaringen, wil Marco iets terugdoen voor zijn publiek en nodigt hen uit om een eigen versie van het nummer in te sturen voor de kans om samen met hem op het podium te stralen. Er zijn geen regels, aldus de zanger. ‘Iedereen tussen de tien en tachtig jaar kan meedoen’, aldus Schuitmaker. Het nummer van de speciale Engelbewaarder-lijn is 06-224.929.70.

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram Marco Schuitmaker

Delen

Meer over Marco Schuitmaker

Zóveel betaal je voor een optreden van Marco Schuitmaker op je feest!
Zóveel betaal je voor een optreden van Marco Schuitmaker op je feest!
Grote carrièreswitch voor Marco Schuitmaker? Dít zegt hij erover...
Grote carrièreswitch voor Marco Schuitmaker? Dít zegt hij erover…
Lees alle artikelen over Marco Schuitmaker