100%NL Magazine Froger

FANTASTISCH: De Frogers gaan samen het land uit

De Frogers gaan samen het land uit en dat in een camper. Alles is vastgelegd op camera en dat kunnen wij binnen enkele maanden bewonderen.

Familie Froger

De familie Froger kennen wij natuurlijk allemaal. René Froger is bekend als Nederlandse zanger en lid van de Toppers en zijn vrouw Natasja is al jaren bekend als Nederlandse presentatrice van verschillende programma’s. René kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Natascha en samen met Natasja kreeg hij drie kinderen: Danny, Maxim en Didier. Natasja en René zijn ook al meerdere keren opa en oma en daar genieten zij enorm van.

Rondreis door Engeland

De familie Froger deelt nu fantastisch nieuws met hun volgers, want zij zijn binnenkort te zien in een nieuw televisieprogramma, De Frogers: Happy Campers. ‘De familie Froger komt naar TLC! Vanaf woe 1 november gaan zij op rondreis door Engeland en TLC gaat mee.’ Samen met de hele familie gaan zij in een camper door Engeland reizen. Wat een fantastisch avontuur is dit en wat zullen zij samen gelachen hebben. Wij kunnen het niet meer afwachten en zijn zo benieuwd naar deze afleveringen. Het wordt gegarandeerd een leuk programma met zo’n geweldige familie.

Gaan jullie ook kijken?

Bron en Beeld: Instagram TLC