100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt mierzoet kiekje van Luca en Lovi: ‘Mandje vol geluk’

Monique is dolgelukkig met haar drie kinderen en zij deelt al te graag foto's van haar trots. Deze foto is weer om bij weg te smelten...

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Mandje vol geluk

Wij en ruim 200.000 andere mensen kunnen dagelijks genieten van de leukste beelden van Monique, Martijn en de kinderen. Dit keer laat Monique ons weer wegsmelten bij een té lieve foto van Luca en Lovi in een wasmand. ‘Een mandje vol geluk’, schrijft Monique erbij. Het gaat in de post om een actie, maar Monique maakt grappend duidelijk dat het niet om de mand met inhoud gaat. Wat een geweldige foto is dit. Hier krijgen wij echt nooit genoeg van.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit