Ferry Bouman op je beeldscherm. Undercover seizoen 3 komt eraan
Delen

Ferry Bouman op je beeldscherm. Undercover seizoen 3 komt eraan

Jaja, pak je agenda er maar bij want het derde seizoen van Undercover gaat vanaf 21 november van start op Netflix. Acht weken lang verschijnt er iedere zondag een nieuwe aflevering.

De Nederlandstalige Original op Netflix heeft al twee seizoen. Eerder dit jaar kwam ook de film ‘Ferry’ uit, waarin we Ferry Bouman zien die door hasjbaron Brink werkt. De bende wordt overvallen en de zoon van Brink raakt levensgevaarlijk gewond. Ferry wordt naar Brabant gestuurd om de daders te vinden.

In het derde seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie komt Ferry weer op vrije voeten en ontdekt hij dat zijn plaatst in de top van de XTC-wereld is overgenomen door een nieuwe benden. Deze bende wordt geleid door Serkan en Leyla Bulut. Als een undercover agent wordt vermoord staat alles op scherp en vermoed de politie dat er een mol is. Bob sluit een deal met de politie waardoor hij zijn leven weer op de rails kan krijgen. Maar dan komt hij Ferry tegen die nog een appeltje met hem te schillen heeft.

Serkan en Leyla Bulut worden gespeeld door de Nederlandse actrice Nazmiye Oral, bekend van Huisvrouwen bestaan niet, en de Duitse acteur Murat Seven, bekend van After Spring Comes Fall. Ook zien we onder andere de bekende gezichten van Frank Lammers, Tom Waes en Elise Schaap weer terug.

Naast dat Netflix bekend heeft gemaakt dat het derde seizoen op 21 november te zien is, zijn ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen te bekijken.

 

Bron en Beeld: Netflix

Delen