100%NL Magazine Victor First Dates
Zie ook:
Delen

First Dates fans opgelet: barman Victor stopt én hij zoekt een vervanger

Wij kunnen gelukkig nog een jaar van hem genieten op de beeldbuis, maar er komt een einde aan de relatie tussen Victor en First Dates.

First Dates

Het is al jaren een hit op televisie en dagelijks zitten honderdduizenden mensen klaar voor tv om te kijken hoe verschillende dates verlopen, of twee mensen instemmen voor een volgende date én of er nog iets ongemakkelijks gebeurt.

Waar ook veel mensen het programma voor kijken, is barman Victor…

Barman Victor

Victor staat al tien jaar achter de bar bij First Dates. Hij maakt alle eerste ontmoetingen mee en schenkt de drankjes in. Stiekem is heel Nederland gek op deze barman met zijn felblauwe ogen. Kijkers van het programma moeten nog maar even extra gaan genieten van hem, want hij stopt als barman. Victor gaat op wereldreis…

‘Na meer dan vierduizend dates en allemaal prachtige, ontroerende, grappige en emotionele gesprekken aan dit barretje, stop ik er voorlopig mee. Achter deze bar heb ik getuige mogen zijn van vele bijzondere ontmoetingen en dappere daters die hun zoektocht naar de liefde met ons hebben willen delen’, vertelt hij.

Vervanger

Victor is nog tot 2025 te zien in het restaurant en op tv, maar hij is wel op zoek naar een vervanger. ‘Wie neemt mijn strikje over? Want we blijven natuurlijk op zoek naar heel mooie liefdesverhalen. Ben jij nou de allerleukste barkeeper van Nederland en wil en kun je in mijn schoenen staan?’, vraagt hij zich af. Zie jij jezelf al achter de bar staan? Dit is je kans!

Bron en Beeld: Instagram First Dates

Delen