100%NL Magazine Floortje Dessing
Zie ook:
Delen

Floortje Dessing in emotioneel gesprek: ‘We genieten er nog van zolang het duurt’

Floortje mag dan wel veel op reis zijn, maar zij probeert in de tussentijd zo veel mogelijk tijd door te brengen met haar ouders en dat brengt soms wat emoties met zich mee.

Floortje Dessing

Waarschijnlijk is Floortje Dessing een van de Nederlanders die het allermeest van de wereld heeft gezien. Voor haar werk komt ze op de meest prachtige, bijzondere en afgelegen plekken ter wereld. Haar programma’s zijn waanzinnig mooi gemaakt en het is dan ook niet gek dat heel Nederland smult van haar avonturen.

Een tijd geleden was Floortje weer op de buis met een nieuw programma: ‘Floortje gaat Mee’. Tijdens dit programma reisde ze mee met een getalenteerd fotograaf om zo de prachtige natuur eens door een andere lens te zien.

Gemis

Floortje is meer in het buitenland dan hier in Nederland en dat betekent ook dat zij haar geliefden veel moet missen. Denk hierbij aan vrienden en vriendinnen, maar ook haar ouders, zussen en broer ziet zij een stuk minder. In de tijd dat de presentatrice in Nederland is, probeert zij zo veel mogelijk tijd door te brengen met haar ouders. Zij worden steeds ouder en dat beseft Floortje maar al te goed.

Ouders

Aran Bade vraagt namens RTL Boulevard hoe het met de ouders van Floortje is. Zij zijn immers haar grootste fans. ‘Het is een heel groot cadeau die ik altijd in mijn leven heb gehad, maar mijn vader is nu echt oud. Hij is 93 en het wordt nu wel echt heel pittig voor hem en voor mijn moeder. Zij is mantelzorger. Wij zijn er zo veel mogelijk’, vertelt Floortje. ‘Een ingewikkelde periode, maar ze zijn er en ze zijn nog steeds fully supportive en ze houden heel veel van mij en mijn zusjes en broer, dus we genieten er nog van zolang het duurt.’

Vervolgens vertelt Aran dat 93 een prachtige leeftijd is, maar dat nu elke dag telt. ‘Ja, 93 dan ben je gewoon een hele oude boom die bijna omvalt. Maar ik moet het nog maar halen’, eindigt Floortje. Hopelijk geniet Floortje nog een hele tijd van haar lieve ouders, die er altijd voor haar zijn.

Bron: RTL Boulevard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Floortje Dessing

Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: 'Al dagen niet gegeten'
Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: ‘Al dagen niet gegeten’
OH NEE: Floortje Dessing ligt in het ziekenhuis!
OH NEE: Floortje Dessing ligt in het ziekenhuis!
Lees alle artikelen over Floortje Dessing