100%NL Magazine Floortje Dessing
Zie ook:
Delen

Floortje Dessing vindt nieuwe liefde ‘het is nog heel pril’

Floortje Dessing reist al jaren de wereld rond voor programma’s als RTL Travel, 3 op Reis en Floortje naar het einde van de wereld. Tijdens de coronaperiode kon Floortje helaas sinds een jaar of twintig niet rond de wereld reizen en bleef ze in Nederland waar ze niet alleen het programma Floortje Blijft Hier opnam, maar ook de liefde tegenkwam!

In het afgelopen coronajaar is Floortje iemand tegen het lijf gelopen. In de nieuwste editie van Margriet gaat Floortje in gesprek met goede vriendin Bibian Mentel en bespreken ze onder andere het liefdesleven van Floortje.

“Ik zie nu iemand met wie ik het leuk heb, maar het is nog heel pril”, aldus Floortje. “Het afgelopen jaar was ik voor het eerst sinds een jaar of twintig een heel lange tijd in Nederland, daar werd ik eerst onrustig van en later heb ik me erin berust.”

Het geluk lacht Floortje weer toe, maar vriendin Bibian Mentel kreeg deze week minder goed nieuws. De snowboardster blijkt uitzaaiingen de hebben in de hersenen en genezing is helaas niet meer mogelijk. Bibian vertelt emotioneel over deze moeilijke periode. “We pakken elke dag weer als een mooi moment. Dat klinkt heel cliché. Ik ben blij dat ik niet van het ene op het andere moment uit het leven ben gerukt, maar de kans heb met mijn gezin en vrienden om me heen al die laatste dingen die je nog wil zeggen, te zeggen. Daarom is nu iedere dag een cadeautje.”

Bron: Margriet | Beeld: NPO

Delen

Meer over Floortje Dessing

Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: 'Al dagen niet gegeten'
Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: ‘Al dagen niet gegeten’
Floortje Dessing in emotioneel gesprek: 'We genieten er nog van zolang het duurt'
Floortje Dessing in emotioneel gesprek: ‘We genieten er nog van zolang het duurt’
Lees alle artikelen over Floortje Dessing